Transfernieuws

Sparta reageert op Mijnans-onderhandelingen: 'Met één club concreet in gesprek'

Sparta reageert op Mijnans-onderhandelingen: 'Met één club concreet in gesprek'

30-01-2023 17:33
1

Sparta is druk aan het onderhandelen met één club over Sven Mijnans, bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover VoetbalPrimeur. In #DoneDeal de podcast gaat de bestuurder van de Rotterdammers in op de interesse rondom zijn sterspeler.

Afgelopen zaterdag kwam naar buiten dat Feyenoord de verrichtingen van Mijnans nauwlettend in de gaten houdt en al snel sijpelde door dat zij niet de enige club uit de Eredivisie zijn voor wie dat geldt.

"Ik werd na de wedstrijd geconfronteerd met de concrete belangstelling van Feyenoord en daar heb ik op gereageerd", begint Nijkamp in de uitzending van #DoneDeal. Ook AZ, Twente en PSV zouden de middenvelder op de korrel hebben. Eerstgenoemde club zou momenteel de boventoon voeren, maar dat wilde de bestuurder niet bevestigen. "We zijn met één club concreet in gesprek. De tijd zal leren of we daar uit gaan komen."

De open houding van Sparta valt op, aangezien bijvoorbeeld FC Twente er niet over peinst om spelers te laten gaan in de winter. "Sparta is natuurlijk wel een club die op gezette tijden ook open moet staan dat een speler weer doorgaat naar de volgende stap", aldus Nijkamp, die Mijnans zo’n speler acht. "In dit geval is dat ook bij Sven zo. Dan wordt je verrast, maar we houden ook niet de deur dicht omdat we zo goed draaien in de competitie. We kijken iets verder dan alleen maar dit seizoen", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!