Nieuws

Kökçü wilde niet voluit tegen NEC: 'Zo heb ik vorig jaar een Klassieker gemist'

Kökçü wilde niet voluit tegen NEC: 'Zo heb ik vorig jaar een Klassieker gemist'

26 januari - 07:38
0

Orkun Kökçü geeft toe dat Feyenoord het rustig aan deed tegen NEC. De Rotterdammers stonden met 2-0 voor, hadden een man meer en wilden niet tot het gaatje gaan vanwege mogelijke schorsingen.

Feyenoord boekte uiteindelijk een eenvoudige overwinning tegen de tien van NEC, maar trainer Arne Slot vond het veldspel niet best. Kökçü verklaart na afloop waarom de gebruikelijke Rotterdamse passie ver te zoeken was tegen de Nijmegenaren. "Ik moet zeggen dat ik wat geïrriteerd was. Het liep niet, ik heb betere avonden gehad. Maar het resultaat daar was niks mis mee. Ik denk dat we gedomineerd hebben en die rode kaart helpt ook mee", stelt de middenvelder, opgetekend door het Algemeen Dagblad

Onder meer Kökçü stond op scherp en daarom wilden spelers geen risico's nemen. Het zorgde ervoor dat de duels een stuk minder fel waren. "Ik dacht er wel een paar keer aan, want ik heb zo vorig jaar bijvoorbeeld een Klassieker gemist. Tegen Twente kan ik er weer vol op. Je staat ook met 2-0 voor tegen tien man, dan ga je geen tegenaanvallen eruit halen of aan shirtjes trekken", geeft Kökçü toe, die zelf op scherp stond. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie