Transfernieuws

'Internazionale wil contract Nederlander verlengen: salaris moet doorslag geven'

'Internazionale wil contract Nederlander verlengen: salaris moet doorslag geven'

23-01-2023 18:59

Internazionale gaat proberen het contract met Stefan de Vrij te verlengen. De Nederlander is al vijf jaar in dienst in Milaan en de Italianen hopen er daar nog twee aan vast te plakken.

De Vrij groeide bij Inter uit tot een vaste waarde in het hart van de vijfmans-defensie. De Nederlander staat inmiddels al vijf seizoenen onder contract in Italië, maar dat zou voor I Nerazzurri nog niet genoeg zijn. Volgens Corriere dello Sport hebben de Milanezen een contract van twee seizoenen aangeboden aan de entourage van de verdediger. Een jaarsalaris van 3,8 miljoen euro zou De Vrij moeten overtuigen van een langer verblijf in Milaan. Het huidige contract van de verdediger loopt komende zomer af waardoor hij de mogelijkheid heeft om te gaan en staan waar hij wil.

De Vrij staat namelijk ook in de belangstelling van meerde ploegen in de Premier League. Met name Tottenham Hotspur zou de situatie van De Vrij nauwlettend in de gaten houden. Bij Tottenham zou de Nederlander te maken kunnen krijgen met Antoinio Conte. Beide heren kennen elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij Inter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!