Nieuws

Gakpo realistisch over stand van zaken: 'Natuurlijk niet de meest ideale situatie'

Gakpo realistisch over stand van zaken: 'Natuurlijk niet de meest ideale situatie'

21 januari - 12:22
0

Cody Gakpo maakt zich niet druk over de tegenvallende situatie bij Liverpool momenteel. De aanvaller hield een goed gevoel over aan de gesprekken met manager Jürgen Klopp en is trots op zijn overstap.

Gakpo maakte net voor de jaarwisseling de overstap van PSV naar Liverpool. Waar de aanvaller met de Eindhovenaren streed om het landskampioenschap, moet hij het nu met de Engelse topploeg voor elkaar krijgen een top-vier plek af te dwingen. "Het is natuurlijk dubbel. Je maakt je transfer hiernaartoe wat natuurlijk een hoogtepunt is voor je persoonlijk", begint Gakpo bij Viaplay. "Maar ja, aan de andere kant wil je ook meteen het team helpen waar nodig is en wil je resultaat halen als club zijnde. Het is natuurlijk niet de meest ideale situatie, maar het is wel een situatie die reëel is en waar we met z'n alle uit moeten komen."

Gakpo geeft aan dat de keuze voor Liverpool redelijk vanzelfsprekend was. "Toen ze geïnteresseerd waren en toen het wat verder ging in het proces was er niet heel veel voor nodig. Mijn gevoel was goed. Ik heb natuurlijk wel de gesprekken gevoerd met de trainer en de mensen hier. Die waren ook goed dus dat bevestigde alleen maar mijn gevoel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie