Transfernieuws

PSV mikt op uittocht 'oudere talenten': 'Geen perspectief richting A-selectie'

PSV mikt op uittocht 'oudere talenten': 'Geen perspectief richting A-selectie'

18-01-2023 09:20

PSV wil de komende tijd een aantal talenten definitief laten vertrekken, meldt het Eindhovens Dagblad. Voor een aantal jongelingen is er 'geen perspectief richting de A-selectie'.

Momenteel kloppen er meerdere zeventienjarige talenten op de deur bij Jong PSV, waardoor het zicht op speeltijd bij de beloften van de Eindhovenaren voor een aantal oudere talenten verminderd. Bij een goed bod of een interessante huuroptie denkt PSV daarom maar al te graag mee om een van de oudere talenten te laten vertrekken.

Het gaat om onder meer Jeremy Antonisse, Dante Sealy, Simon Colyn, Dennis Vos, Mohammed-Amin Doudah en doelman Tyrick Bodak. Het laatste trio loopt deze zomer al uit hun contract en mag daarom per direct vertrekken. Ook Antonisse heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Voor Sealy en Colyn geldt dat ze verhuurd mogen worden, omdat ze voorbijgestreefd zijn door onder meer Jason van Duiven en Isaac Babadi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!