Transfernieuws

'Nainggolan keert spoedig terug in Italië: voormalig werkgever benadert Belg'

'Nainggolan keert spoedig terug in Italië: voormalig werkgever benadert Belg'

16-01-2023 19:59 Laatste update: 20:13

Radja Nainggolan lijkt terug te gaan keren bij Cagliari. Volgens La Gazzetta dello Sport staat de Italiaanse ploeg op het punt de transfervrije middenvelder aan te trekken.

Nainggolan viel onder Mark van Bommel uit de gratie bij Royal Antwerp FC. De Belg kwam namelijk veelvuldig negatief in het nieuws. De Nederlandse trainer besloot de 34-jarige middenvelder niet meer nodig te hebben waardoor Nainggolan op zoek mocht naar een nieuwe club. Claudio Ranieri heeft de 30-voudig international benaderd om terug te keren naar Cagliari om zo promotie naar de Serie A af te dwingen.

De ervaren middenvelder moet kwaliteit aan de selectie toevoegen om zo terug te keren op het hoogste Italiaanse niveau. Momenteel staat Cagliari achtste met een achterstand van dertien punten op koploper Frosinone. Mocht Nainggolan definitief terugkeren op het oude nest, zou dat zijn derde dienstverband zijn bij de Italianen. In 2010 maakte de Belg zijn debuut voor Cagliari waar hij in totaal al 188 wedstrijden voor speelde.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!