Nieuws

'PSV deed een poging om Blind te strikken na zijn transfervrij vertrek bij Ajax'

'PSV deed een poging om Blind te strikken na zijn transfervrij vertrek bij Ajax'

16-01-2023 14:15 Laatste update: 15:24
2

PSV heeft gepoogd om Daley Blind naar Eindhoven te halen, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Brabanders probeerden voorzichtig te profiteren van de lastige situatie waarin de verdediger bij Ajax zat.

Volgens het ED ging het om een 'informeel lijntje' dat PSV zou hebben uitgeworpen naar Blind. De voormalig verdediger van Ajax ging uiteindelijk niet op de interesse van de Eindhovenaren in en koos voor een avontuur bij Bayern München, waar ook VI zich bij aansluit.

Buiten Bayern en PSV had Blind nog meer keuze om zijn carrière nieuw leven in te blazen. De verdediger kon naar het Royal Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel en werd ook aan Real Sociedad en een club uit Japan gelinkt.

Afgelopen weekend oefende Der Rekordmeister tegen FC Red Bull Salzburg. Blind bleef de gehele wedstrijd op de bank tijdens het duel dat in 4-4 eindigde.

@voetbalnieuwsvn Had Blind een goede versterking geweest voor PSV?👀🧐 #psv #ajax #blind #daleyblind #bayernmunchen #transfer #transfermarkt #transfervrij #eredivisie #bundesliga #voetbal #voetbalnieuws #feyenoord #oranje #nederlandselftal #daanjurgers #vj #voorjou #vjp #fy #fyp ♬ A moist healing song - Nez Tunes

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!