Transfernieuws

Bayern moet verder zoeken voor vervanger Neuer: 'Het gaat definitief niet door'

Bayern moet verder zoeken voor vervanger Neuer: 'Het gaat definitief niet door'

16-01-2023 12:29

Alexander Nübel verruilt definitief AS Monaco niet met Bayern München. De doelman werd lange tijd gezien als mogelijke vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer, maar daar kan nu een streep doorheen.

Stefan Backs, zaakwaarnemer van Nübel, bevestigt dat de overstap definitief van tafel is. "Het is waar, de transfer gaat niet door. Alexander maakt het seizoen af in Monaco", stelt Backs tegenover de Duitse tak van Sky. Nübel wordt sinds 2021 van Bayern gehuurd door Monaco, maar dat huurcontract loopt tot 2023 door en daar komt geen verandering in.

Manuel Neuer brak zijn been tijdens een skivakantie en is de komende tijd niet inzetbaar voor Der Rekordmeister. Nu er een streep door de transfer van Nübel gaat, zal Bayern naar alle waarschijnlijkheid op Yann Sommer gokken. De doelman van Borussia Mönchengladbach is de voornaamste kandidaat voor een tijdelijke overstap. Nübel stond ook in de belangstelling van Ajax, maar de Amsterdammers kozen uiteindelijk voor Gerónimo Rulli. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!