Nieuws

'Mourinho en AS Roma in spagaat, Wijnaldum kent terugslag in herstel na blessure'

'Mourinho en AS Roma in spagaat, Wijnaldum kent terugslag in herstel na blessure'

11-01-2023 10:31

Georginio Wijnaldum keert voorlopig nog niet terug op het veld bij AS Roma. De middenvelder heeft nog steeds last van zijn zware blessure die hij begin dit seizoen opliep.

Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. Wijnaldum zou afgelopen week naar Nederland zijn afgereisd om zich te laten onderzoeken, maar daaruit kwam de conclusie dat hij nog niet genoeg hersteld is om de groepstraining te hervatten. Zijn scheenbeenbreuk is nog niet volledig hersteld.

Trainer José Mourinho had de middenvelder al enige tijd terugverwacht, waardoor AS Roma twijfelt om de transfermarkt op te gaan. Er werd de op de Rotterdamse middenvelder gerekend, maar nu dreigt een zoektocht naar een goedkoop alternatief. Roma heeft namelijk niet al te veel geld te besteden.

Mourinho blijft hopen op een vlug herstel van Wijnaldum. De Nederlander maakte in een kort tijdsbestek indruk op de Portugees, die hem ziet als de ‘missing link’ in zijn elftal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!