Nieuws

Slot blikt terug op treffen met Mourinho: 'Niet normaal hoe vaak hij dat deed'

Slot blikt terug op treffen met Mourinho: 'Niet normaal hoe vaak hij dat deed'

30-12-2022 21:15

Arne Slot trof José Mourinho in de finale van de Conference League en blikt terug op die ontmoeting. De trainer van Feyenoord kan er niet bij hoe geslepen de Portugees met de wedstrijdleiding om ging. 

In gesprek met het Algemeen Dagblad blikt Slot terug op de voor Feyenoord frustrerende finale. "Ik had aangegeven dat ik mij nog geen seconde zou bezighouden met de vierde official en dat we ons puur op het voetbal zouden concentreren. Maar als je ziet hoe Mourinho dat deed, ik denk toch dat het van enorme invloed was."

Slot zag hoe geslepen en slim Mourinho met de vierde official omging. "Dat constante bezig zijn met de arbitrage en de vierde official. Dat kan hij doen met die enorme status. Elke andere trainer of één van zijn collega’s had allang geel gekregen. Ik heb er naast gestaan, je kunt niet eens geloven hoe vaak hij het doet. Dat is niet normaal. Maar hij doet het zo slim. Als hij voelt dat de vierde official hem zat is, komt er een ander van de bank."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!