Nieuws

Van Gaal doet open sollicitatie: 'Als ze mij bellen, dan ga ik luisteren'

Van Gaal doet open sollicitatie: 'Als ze mij bellen, dan ga ik luisteren'

20-12-2022 20:32

Louis van Gaal staat open voor een nieuw avontuur als bondscoach. De Nederlandse oefenmeester vertelt bij 3FM Serious Request dat de Portugese bond hem mag bellen.

Van Gaal maakte voorafgaand aan het WK in Qatar al bekend dat hij na het wereldkampioenschap zou stoppen bij Oranje. Het Nederlands elftal behaalde de kwartfinale, waarin het na strafschoppen werd uitgeschakeld door uiteindelijke wereldkampioen Argentinië. Na de uitschakeling van Nederland liet Van Gaal al licht doorschemeren dat hij positief tegenover een avontuur bij de Rode Duivels zou staan. Nu doet hij een open sollicitatie richting de Portugese voetbalbond. "Ik ben weer met pensioen, maar als ze mij bellen, dan ga ik luisteren. Meer dan dit kan ik niet zeggen."

De 71-jarige oefenmeester is zelf van mening dat hij niet aan het 'flirten' is met België en Portugal, maar enkel vragen beantwoordt. "Ik heb niet geflirt met België, er werden namelijk vragen over gesteld. Daar kan ik niks aan doen, ik moet daar antwoord op geven. En met Portugal ben ik ook niet aan het flirten." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!