Nieuws

Milan-uitblinker vertrouw in comeback: 'Ibra gaat van meerwaarde zijn'

Milan-uitblinker vertrouw in comeback: 'Ibra gaat van meerwaarde zijn'

16-12-2022 09:17 Laatste update: 11:08

Sandro Tonali sluit niet uit de rest van zijn leven verbonden te blijven aan AC Milan. De middenvelder van de Rossoneri geeft daarnaast de hoop op de Scudetteo nog niet op.

SSC Napoli lijkt dit seizoen ongenaakbaar in de Serie A en is nog ongeslagen na vijftien duels. Daarin wisten zij 41 punten te verzamelen. Milan moet het doen met acht punten minder. "We willen alles winnen, ik geloof in een comeback", zegt Tonali in een exclusief interview met La Gazzetta dello Sport.

Onder Stefano Pioli is de Italiaans international onomstreden op het Milanese middenrif en de smaakmaker heeft het uitstekend naar zijn zin in de modestad. "Ik zou voor de rest van mijn leven in Milaan kunnen blijven." Volgens Tonali is er daarnaast één groot verschil met Napoli: zijn ploeg weet hoe het is om de landstitel te winnen. "We hebben meer ervaring dan vorig jaar, Pioli neemt ons op sleeptouw en Ibra gaat van meerwaarde zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!