Nieuws

Ronaldo traint kort na WK-uitschakeling op trainingscomplex van Real Madrid

Ronaldo traint kort na WK-uitschakeling op trainingscomplex van Real Madrid

14-12-2022 16:39 Laatste update: 16:50

Cristiano Ronaldo heeft amper een week na de WK-uitschakeling met Portugal zijn trainingen al hervat. De momenteel clubloze aanvaller heeft op het trainingscentrum van Real Madrid voor zichzelf getraind.

Dat meldt onder meer transferexpert Fabrizio Romano. Op een apart veld op trainingscomplex Valdebebas werkte Ronaldo aan zijn fitheid. De Portugees houdt in afwachting van een nieuwe uitdaging zijn conditie op de peil in Madrid, vanwege zijn goede relatie met De Koninklijke. Tussen 2009 en 2018 was Ronaldo de grote man bij Real, waar hij daverende successen boekte. 

De laatste tijd gaat het een stuk minder voortvarend met de loopbaan van Ronaldo. Bij Manchester United was hij geen onbetwiste basisspeler meer en uiteindelijk werd na een openhartig interview met Piers Morgan een punt gezet achter de samenwerking. Ook bij de nationale ploeg van Portugal verloor hij dit WK zijn basisplaats. De Portugezen werden in de kwartfinale uitgeschakeld door Marokko.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!