Nieuws

Update: Sky Sports bevestigt interesse Borussia Dortmund in Feyenoorder Geertruida

Update: Sky Sports bevestigt interesse Borussia Dortmund in Feyenoorder Geertruida

15-12-2022 19:53 Laatste update: 19:53
4

Lutsharel Geertruida staat in de belangstelling van Borussia Dortmund. De Duitse topclub volgt de verrichtingen van de Rotterdammer op de voet, meldt 1908.nl

Dortmund zou al langer interesse hebben in Geertruida, die vorig seizoen met Feyenoord de finale van de Conference League haalde. Deze prestatie is in Dortmund niet onopgemerkt gebleven en dus worden onder meer de verrichtingen van Geertruida nauwlettend in de gaten gehouden. Naast de verdediger zou Dortmund ook interesse hebben in aanvoerder Orkun Kökçü, weet 1908.nl te melden.

Geertruida beschikt bij Feyenoord nog over een contract tot de zomer van 2024. De Rotterdammers hopen zijn de verbintenis open te breken tot medio 2025, maar vooralsnog komen beide partijen niet tot een akkoord over een contractverlenging. Geertruida kwam tot dusver tot 125 wedstrijden voor de Stadionclub. Hij wist daarin dertien keer te scoren en gaf ook vier assists.

Update: De Duitse tak van Sky Sports heeft bevestigd dat Borussia Dortmund inderdaad geïnteresseerd is in Lutsharel Geertruida. Het is onbekend of de Duitse topclub uit de Bundesliga al deze winter een poging wil wagen voor de veelzijdige verdediger. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!