Nieuws

Regragui hoopt op herstelde Mazraoui: 'We zullen zien, we trainen nog'

Regragui hoopt op herstelde Mazraoui: 'We zullen zien, we trainen nog'

13-12-2022 18:49

Walid Regragui hoopt nog over Noussair Mazraoui te kunnen beschikken tijdens de halve finale van het WK. Marokko treft Frankrijk en kan Mazraoui, die geblesseerd raakte tijdens het WK, goed gebruiken.

Regragui schoof dinsdag aan voor de persconferentie, daags voor de ontmoeting met Frankrijk. Over de toestand van Mazraoui, aanvoerder Romain Saïss en Nayef Aguerd kon de bondscoach van Marokko nog weinig kwijt. Regragui hoopt op een goede afloop. "Maar we trainen nog en moeten daarna alles bekijken."

Saïss lijkt de kleinste kans te hebben om nog minuten te maken tegen Les Bleus. Regragui wil de aanvoerder er echter liever bij hebben. "'Dat beslissen we denk ik pas op het allerlaatste moment. Onze medische staf maakt overuren. Maar ik sluit niemand uit.'

De ambitie van Marokko blijft torenhoog. "We willen geschiedenis schrijven en Afrika naar de top van de wereld brengen. Als we tevreden zouden zijn met het bereiken van de halve finale zouden veel mensen dat misschien begrijpen, maar ik niet. We willen winnen voor Afrika", besluit Regragui.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!