Transfernieuws

Trainerswissel verandert niets voor Kishna bij ADO: 'Sloeg niet op de trainer'

Trainerswissel verandert niets voor Kishna bij ADO: 'Sloeg niet op de trainer'

13-12-2022 15:53
0

Voor Ricardo Kishna is er geen verandering gekomen aan zijn transferwens bij ADO Den Haag na de komst van Dick Advocaat. De voormalig speler van Ajax laat dat weten aan Voetbal International

Dirk Kuyt maakte onlangs ruimte voor Advocaat, maar voor Kishna verandert dat weinig aan de situatie. "Nee, eigenlijk helemaal niet", zegt de aanvaller. "Wat wij toen naar buiten hebben gebracht, sloeg niet op de trainer. Dat er een nieuwe trainer is, is de beslissing van de club, dat verandert niets aan ons statement", stelt Kishna over het statement dat hij samen met Thomas Verheydt naar buiten bracht.

"Ik denk dat Thomas en ik best wel duidelijk hebben verteld waar het aan ligt en waar volgens ons het grotere probleem zit. We hebben ook samen afgesproken: we doen ons verhaal één keer in de hoop op beterschap. Het probleem zit hem voor ons vooral op bestuurlijk niveau. Maar nu ligt onze focus op het voetbal, daar zetten we ons heel hard voor in. Wij willen natuurlijk wel gewoon de wedstrijden winnen, want ons belang ligt bij de club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie