Probleemloze overwinning van Feyenoord tegen Oostende, zestienjarige maakt goal

10-12-2022 15:06

Feyenoord heeft zaterdagmiddag een probleemloze overwinning geboekt tegen KV Oostende. De Rotterdammers wonnen 2-0 van de nummer veertien van België.

Feyenoord trad in de eerste helft aan met zijn sterkste elf en kwam al vroeg op voorsprong. Orkun Kökcu deed wat hij dit seizoen al zes keer deed in de Eredivisie: scoren. De Rotterdammers kregen nog een hoop kansen in de eerste helft, maar gingen met een 1-0 voorsprong rusten.

Na de thee kwam er een gehele nieuwe ploeg in het veld. Eén van die nieuwelingen was Leo Sauer. De zestienjarige aanvallende middenvelder speelt normaal gesproken in de onder 21 van Feyenoord, maar maakte de afgelopen dagen indruk op de training bij het eerste. De Slowaak bekroonde zijn mooie week met een doelpunt, waarmee gelijk de eindstand op het scorebord stond: 2-0.

Aanstaande maandag vertrekt Feyenoord op trainingskamp naar Lagos, de Portugese stad in de Algarve. Aanstaande dinsdag staat het duel tegen Hajduk Split op het programma, waarna vrijdag besloten wordt geoefend tegen het Franse Stade Rennes.