Nieuws

PSG wil nog geen afscheid nemen: 'Na het WK gaan we in gesprek, partijen tevreden'

PSG wil nog geen afscheid nemen: 'Na het WK gaan we in gesprek, partijen tevreden'

09-12-2022 08:52

Paris Saint-Germain is voorlopig niet van plan Lionel Messi te laten gaan. Na het WK maakt de Franse club het een prioriteit om het over een contractverlenging van de Argentijn te hebben.

Clubpresident Nasser Al-Khelaifi bevestigt dat in gesprek met Sky Sports. "Hij heeft dit seizoen geweldig gepresteerd. Hij heeft veel doelpunten gemaakt en assists gegeven, bij ons en de nationale ploeg. We hebben afgesproken om na het WK met elkaar te gaan zitten. Maar beide kampen, de club en hijzelf, zijn erg tevreden."

Messi had enige tijd nodig om zich aan te passen bij de Franse topclub, maar inmiddels rendeert de Argentijn behoorlijk. Ook op het WK is Messi bezig aan een goed moyenne: La Pulga scoorde al drie keer. In Frankrijk staat de teller op twaalf doelpunten en veertien assists na het eerste halve seizoen. Het contract van Messi loopt in de zomer van 2023 af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!