Nieuws

Ten Hag laat Van de Beek starten bij oefenduel Manchester United in Spanje

Ten Hag laat Van de Beek starten bij oefenduel Manchester United in Spanje

07-12-2022 17:57

Manchester United speelt woensdagavond een oefenduel met Cadíz. Donny van de Beek mag van Erik ten Hag in de basis beginnen.

Manchester United moet het natuurlijk doen zonder de nodige sterspelers. Onder meer Bruno Fernandes, Antony, Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Harry Maguire, Marcus Rashford, Casemiro, Diogo Dalot, Fred en Tyrell Malacia zijn nog op het WK actief. Daardoor begint de ploeg van manager Ten Hag met een sterk gewijzigd elftal.

Van de Beek mag het gaan laten zien in de basis. De middenvelder maakt ook dit seizoen weinig indruk bij The Mancunians en zal hard moeten werken om zich in het elftal te kunnen spelen. Voorlopig krijgen andere middenvelders de voorkeur boven de jeugdexponent van Ajax.

Voor Ten Hag wordt het voor het eerst sinds de voorbereiding dat de manager zich tijdens een wedstrijd niet bezig hoeft te houden met Cristiano Ronaldo. De Portugees vertrok bij Manchester United nadat hij een vernietigend interview had gegeven bij Piers Morgan.

Het duel met Cadíz begint woensdagavond om 20.00 uur en wordt afgewerkt in Spanje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!