Nieuws

Ten Hag reageert voor het eerst op vertrek Ronaldo: 'Dat is het verleden'

Ten Hag reageert voor het eerst op vertrek Ronaldo: 'Dat is het verleden'

07-12-2022 15:35

Erik ten Hag heeft voor het eerst gereageerd op het vertrek van Cristiano Ronaldo. De manager van Manchester United wil zich focussen op de toekomst.

Ten Hag krijgt bij MU TV de vraag hoe hij het vertrek van Ronaldo heeft weten te managen de laatste weken. De oud-trainer van Ajax reageert kort maar krachtig. "Hij (Ronaldo, red.) is nu weg. Dit is het verleden", begint Ten Hag. "We kijken nu vooruit en hebben de focus op de toekomst."

Ronaldo en Manchester United gingen vorige maand uit elkaar nadat de Portugese vedette een vernietigend interview had gegeven bij de Britse journalist Piers Morgan. Daarin liet de Portugees onder meer weten dat hij geen respect heeft voor Ten Hag, omdat de manager dat ook niet zou hebben voor hem.

Mede door de stevige uitlatingen maakten Ronaldo en Man United een einde aan hun samenwerking. De Portugees lijkt momenteel ook stennis te schoppen bij zijn land op het WK. Bovendien is hij hard op weg naar Al-Nasr uit Saudi-Arabië, waar hij honderden miljoenen per jaar kan verdienen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!