Nieuws

Kraay: 'Eén ding is zeker: als Van Gaal gevraagd wordt, gaat hij het ook doen'

Kraay: 'Eén ding is zeker: als Van Gaal gevraagd wordt, gaat hij het ook doen'

04-12-2022 12:00
1

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met de Verenigde Staten kreeg bondscoach Louis van Gaal veel vragen over een mogelijk bondscoachschap van België. Hans Kraay Jr. denkt dat de 71-jarige Nederlander na Oranje zomaar aan de slag kan gaan bij de Rode Duivels

Kraay Jr. spreekt bij ESPN over een mogelijke gevoelige overstap van de bondscoach. "Het is goed voor de Belgen. Eén ding weet ik zeker: als Louis van Gaal gevraagd wordt, gaat hij het ook doen. Die gaat dan bondscoach van België worden, het is een geweldig moment om in te stappen. Waarom zou je stoppen? Als Van Gaal dit weer drie maanden niet heeft, gaat hij zich vervelen."

Voor de relatie tussen Van Gaal en Kraay zou het ook niet slecht uitkomen. "Dan zou het zomaar kunnen dat Sofie en ik hem rond gaan leiden daar in Knokke, want daar komt Sofie vandaan. Misschien dat Louis en ik na al die jaren dan nog een beetje verkering krijgen", sluit Kraay lachend af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!