Nieuws

Pepi bevestigt belangstelling van Ajax: Alle geruchten uit de media zijn waar

Pepi bevestigt belangstelling van Ajax: "Alle geruchten uit de media zijn waar"

06-10-2021 18:30

De geruchten over Ajax en Ricardo Pepi kloppen. De Amerikaanse speler bevestigt dat de Amsterdammers geïnteresseerd in hem zijn, maar er zijn meer kapers op de kust.

Pepi is een achttienjarige speler van FC Dallas die er in Europa goed op staat. Naast Ajax worden ook VfL Wolfsburg en Bayern München genoemd. "Alle geruchten uit de media zijn waar", zegt Pepi tegen TUDN. "Al die clubs hebben interesse getoond. Maar meer is het nu nog niet."

Pepi ziet een overstap naar Europa wel zitten. "Het zou voor zowel mij als mijn familie goed zijn om in Europa te spelen. Ik denk dat het moment nu daar is om dat te doen. We moeten met FC Dallas nog zes of zeven wedstrijden spelen. En als de kans om naar Europa te gaan langskomt, zou dat goed zijn."

Hij ziet zichzelf wel bij Ajax spelen. "Zeker, het is een competitie waar veel jonge spelers spelen. Ik ben nog jong en heb nog veel te leren. Ik zou ooit wel bij Real Madrid willen spelen. Of bij Chelsea, of een andere grote club. Maar de Nederlandse competitie heeft veel potentie en is gunstig voor jonge spelers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s