Exclusive

VN's Man of the Match: uiterst dreigende Pulisic staat met assist op bij Amerika

VN's Man of the Match: uiterst dreigende Pulisic staat met assist op bij Amerika

21-11-2022 22:02 Laatste update: 22:32
1

De Verenigde Staten speelde maandagavond met 1-1 gelijk tegen Wales. Aanvoerder Christian Pulisic was belangrijk met goed spel en een assist op Timothy Weah. De speler van Chelsea is daarom de VoetbalNieuws Man of the Match.

Pulisic was maandagavond de meest dreigende speler op het veld. Op het juiste moment verzorgde de snelle spelverdeler na ongeveer een half uur de assist op de diep lopende Weah. De aanvaller faalde niet, waardoor Pulisic een assist kon bijschrijven. Pulisic was met een passnauwkeurigheid van 76,3%, dertien voorzetten en elf gewonnen grond duels erg belangrijk voor de VS. 

De middenvelder annex aanvaller van Chelsea FC creëerde bovendien maar liefst vier kansen en was de man waarop het vaakst een overtreding werd gemaakt. In de tweede helft raakte de tank aardig leeg bij Pulisic en zijn teamgenoten, waardoor de VS uiteindelijk alsnog de gelijkmaker om de oren kreeg. Dat deed niets af aan het dreigende spel van de aanvoerder van Amerika. Uiteindelijk bleef het bij 1-1, waardoor Pulisic en co. flink aan de bak zullen moeten, willen ze doorgaan naar de knock-outfase van het WK.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie