Nieuws

ADO-supporters zijn Reijntjes helemaal beu: 'Het is nu definitief klaar'

ADO-supporters zijn Reijntjes helemaal beu: 'Het is nu definitief klaar'

16-11-2022 15:33 Laatste update: 15:57
1

De maat is vol bij de fans van ADO Den Haag. De supportersverenigingen Haagsche Bluf, FCDH en Fan Support hebben een gezamenlijk statement naar buiten gebracht waarin zij om het vertrek van algemeen directeur Edwin Reijntjes vragen.

Het is al weken onrustig bij de Residentieclub. De resultaten onder hoofdtrainer Dirk Kuyt zijn dramatisch (ADO staat zeventiende), technisch manager Daryll Janmaat stapte begin deze week op en Thomas Verheydt en Ricardo Kishna willen vertrekken bij de club na uitlatingen van Reintjes.

'Na meerdere bestuurlijke missers, bewezen leugens, miscommunicatie, totaal geen communicatie, afschuivingen en gebrek aan het nemen van verantwoordelijkheid is het nu definitief klaar', wordt er in het persbericht geroepen om het vertrek van Reijntjes. 'Zeker na de statements van de laatste dagen van Daryl Janmaat, Ricardo Kishna en Thomas Verheydt en het statement van Edwin Reijntjes zelf.'

Volgens de supportersverenigingen is er maar één manier om een einde te maken aan de onrust binnen de club en dat is wanneer de bestuurder vertrekt. 'In het belang van onze club is het noodzakelijk dat het dienstverband per direct stopt! Dit om verdere (imago)schade en uitingen van frustraties te voorkomen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!