Nieuws

Bero 'wint' punt op bezoek bij Ajax: 'Zo moeten we elke wedstrijd ingaan'

Bero 'wint' punt op bezoek bij Ajax: 'Zo moeten we elke wedstrijd ingaan'

09-11-2022 22:04

Matus Bero wist woensdagavond op knappe, en enigszins gelukkige wijze, gelijk te spelen op bezoek bij Ajax. Vitesse overleefde 98 minuten voetbal en mag spreken van een gewonnen punt, stelt de Slowaak. 

Bero meldde zich na de wedstrijd de camera van ESPN. "Met iets meer geluk zouden we drie punten hebben, maar ik ben uiteraard niet teleurgesteld", zegt Bero met enige humor. "Soms heb je dit soort wedstrijden nodig, op deze manier moeten we doorgaan. Niet alleen tegen Ajax."

"We wisten dat Ajax een heel goed team is aan de bal, maar we kunnen ook ruimte creëren. We hadden geluk met twee doelpunten, maar we hebben ook het geluk dat Ajax zo veel kansen miste. Ik moet zeggen, gefeliciteerd aan Daan Reiziger voor zijn optreden. Dit gezicht moeten we elke wedstrijd laten zien."

Bero denkt niet dat Vitesse tegen andere tegenstanders ook op de counter moet spelen, zoals in Amsterdam het geval was. "Met alle respect, je moet ook kijken naar tegen wie we speelden. Om eerlijk te zijn, had ik niet genoeg energie om te zien hoeveel blessuretijd er was. Ik kreeg uiteindelijk kramp, dus ik moet mijn conditie verbeteren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!