Nieuws

Club Brugge reageert op CL-loting: 'Met alle respect, we moeten tevreden zijn'

Club Brugge reageert op CL-loting: 'Met alle respect, we moeten tevreden zijn'

07-11-2022 16:46
2

Tevredenheid overheerst bij Club Brugge nadat Benfica bij de loting voor de achtste finale van de Champions League uit de koker kwam. Volgens Bart Verhaeghe, voorzitter van de Belgische club, had er een zwaardere tegenstander getroffen kunnen worden.

Doordat Club Brugge als tweede eindigde achter FC Porto behoorden ook duels tegen ploegen als Napoli, Tottenham Hotspur, Bayern München en Manchester City tot de mogelijkheden. Uiteindelijk werd het dus Benfica. "We moeten hier tevreden mee zijn", reageert Verhaeghe tegenover Het Nieuwsblad.

Dat er met Roger Schmidt een oude bekende uit Nederland aan het roer staat, is de preses niet ontgaan. "Alle respect voor Benfica. Ze hebben een geweldig sterke ploeg en een zeer goede coach (Roger Schmidt, red.). Ik schat hen hoger in dan Porto. We zijn dus gewaarschuwd. Maar ik heb geen vrees. We zijn in staat om modern, snel en efficiënt voetbal op de mat te leggen. En dat gaan we straks proberen", aldus Verhaeghe.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!