Nieuws

Gimenez beleefde 'prachtige avond' in De Kuip: 'Zeker een van mijn belangrijkste'

Gimenez beleefde 'prachtige avond' in De Kuip: 'Zeker een van mijn belangrijkste'

04-11-2022 10:22
1

Santiago Gimenez was donderdagavond de gevierde man bij Feyenoord. De Mexicaan maakte het enige doelpunt in De Kuip tegen SS Lazio, waardoor de Rotterdammers als eerste in de groep doorgingen in de Europa League.

Gimenez voelt zich geweldig na de magische avond in De Kuip. "Heel goed. Zoals je zegt, het was een prachtige avond", aldus de Mexicaanse spits tegenover ESPN. "Omdat we in het stadion vanaf de eerste minuut de steun voelden van alle mensen. Wij zijn hen heel dankbaar en met dank aan God hebben we dat op het veld kunnen laten zien."

Het was nog even de vraag of de goal bleef staan. In aanloop naar het doelpunt leek Feyenoord een lichte overtreding te maken en ook de keeper van Lazio bleef liggen met een hoofdblessure. "Ik bad tot God dat het doelpunt bleef staan. Ik wist dat ik de doelman niet had aangeraakt, dus ik wist zeker dat het geen overtreding was", aldus Gimenez over dat hachelijke moment.  

Tot slot kreeg de Mexicaans international de vraag of het zijn belangrijkste goal ooit was. "Ik weet niet of het de belangrijkste goal was. Ik heb met dank aan God al veel belangrijke goals gemaakt, maar dit is zeker een van de belangrijkste."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!