Mbappé open over EK-debacle en afgeketste Real-transfer: 'Ik wilde vertrekken'

Mbappé open over EK-debacle en afgeketste Real-transfer: 'Ik wilde vertrekken'

07-12-2021 10:21 Laatste update: 13:52
Ligue 1 0 Reacties

Kylian Mbappé doet een boekje open over zijn tumulteuze zomer. De aanvaller van Paris Saint-Germain miste de beslissende penalty voor Frankrijk tegen Zwitserland op het EK en hij zag zijn transfer naar Real Madrid in rook opgaan.

Vrijwel de hele zomer was er veel te doen rond Mbappé. In gesprek met Thierry Henry vertelt de Fransman aan Amazon Prime dat hij niet lekker in zijn vel zat. Inmiddels kan de 22-jarige aanvaller erover praten, al dreunde de uitschakeling in de achtste finales van Les Bleus lang na.

"Als je tegen een muur aanloopt, zorgt dat voor vragen", begint Mbappé. "De mensen betalen voor een kaartje, ze hebben geen boodschap aan jouw stemming of je vertrekwens, of dat je een penalty hebt gemist. Ze komen om de nummer 7 van PSG te zien en om te kijken waar je toe in staat bent."

Door de transfersoap waren nog meer ogen op Mbappé gericht. "Ik wist dat ik wilde vertrekken", erkent de Franse aanvaller, die stelt dat hij 'iets anders wilde ontdekken'. "Maar wat er ook gebeurt, ik speel voor een grote club. Mensen vroegen me of niet heel teleurgesteld was. Ja, in het begin wel een beetje omdat ik wilde vertrekken, maar ik speelde niet bij de amateurs. Ik speel bij een club die de Champions League wil winnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie