Nieuws

'Voortijdig vertrek Manchester City-huurling bij FC Twente bespreekbaar'

'Voortijdig vertrek Manchester City-huurling bij FC Twente bespreekbaar'

06-12-2021 13:13 Laatste update: 13:26

Het lijkt erop dat Luka Ilić gaat vertrekken bij FC Twente. De middenvelder komt niet in de plannen voor van trainer Ron Jans. Een voortijdige terugkeer naar Manchester City lijkt een uitkomst voor beide partijen.  

In de met 1-2 gewonnen wedstrijd van de Tukkers op bezoek bij Go Ahead Eagles was er geen plek voor de Serviër in de wedstrijdselectie. De oud-speler van Rode Ster Belgrado kan zich moeilijk schikken in zijn reserverol, schrijft Tubantia.  

Vorig seizoen huurde Twente de jongeling ook al van Manchester City. Alhoewel de middenvelder geen indruk maakte in zijn eerste seizoen, werd toch besloten de overeenkomst met een seizoen te verlengen. Nadat Ilić aan het begin van het seizoen een rode kaart pakte tegen SC Cambuur (2-0 nederlaag op 28 augustus), verdween hij langzaam uit beeld en maakte hij nog maar mondjesmaat minuten bij FC Twente.  

Zonder Ilić presteert de club uit Enschede prima. In de afgelopen vier wedstrijden werden tien punten gepakt. Daardoor staan de bespelers van De Grolsch Veste op de verdienstelijke zesde plaats in de Eredivisie
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!