Nieuws

'Goed nieuws voor Ajax: tweetal tijdig fit voor cruciale CL-duel met Liverpool'

'Goed nieuws voor Ajax: tweetal tijdig fit voor cruciale CL-duel met Liverpool'

25-10-2022 08:04 Laatste update: 08:26

Alfred Schreuder kan woensdagavond hoogstwaarschijnlijk een beroep doen op Kenneth Taylor. Als de Oranje-international de groepstraining van dinsdag met succes aflegt, zal hij bij de wedstrijdselectie zitten voor het Champions League-treffen met Liverpool.

Dat meldt De Telegraaf. Taylor raakte in het uitduel met SSC Napoli geblesseerd aan zijn rechterknie en moest vervolgens de Eredivisie-duels met Excelsior en RKC Waalwijk laten schieten. Naar verluidt werkte de middenvelder afgelopen maandag een training af op De Toekomst, terwijl hij een dag eerder alweer deelnam aan de groepstraining. De verwachting is dat de Oranje-international fit genoeg is om plaats te nemen op de bank.

Edson Álvarez zal woensdagavond ook 'gewoon' van de partij zijn. De Mexicaanse controleur kampte het afgelopen weekend met griep, maar is daarvan hersteld en kan tegen Liverpool in de basis starten. Ahmetcan Kaplan is niet tijdig fit voor het cruciale duel met The Reds. De Turkse centrumverdediger, die afgelopen zomer voor 9,5 miljoen euro overkwam van Trabzonspor, is herstellende van een knieblessure. Mogelijk maakt hij voor het WK nog zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!