Nieuws

De Twente-ziekenboeg loopt voller en voller: Brama dit jaar niet meer in actie

De Twente-ziekenboeg loopt voller en voller: Brama dit jaar niet meer in actie

18-10-2022 14:17
0

Wout Brama komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Twente. De routinier zal de komende vier competitiewedstrijden aan de kant staan wegens een enkeloperatie, communiceert de club via de officiële kanalen.

Brama viel twee weken geleden nog in tijdens de wedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord, maar dat de operatie er aan zat te komen komt niet ui de lucht vallen. De middenvelder zat tegen FC Groningen al niet meer bij de wedstrijdselectie.

"Ik heb al enige tijd last van mijn enkel en het plan was om hieraan geopereerd te worden tijdens de winterstop", aldus Brama op de website van Twente. "Dit stond al gepland, maar in overleg met de trainer en de medische staf hebben we ervoor gekozen om de operatie eerder uit te voeren, zodat ik volledig fit aan de tweede seizoenshelft kan beginnen."

Met het wegvallen van Brama heeft trainer Ron Jans weer een optie minder om zijn basiself mee samen te stellen. Ook Michal Sadilek en Christos Tzolis zitten aan de kant. Vaclav Cerny mag nog altijd niet meedoen wegens een schorsing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie