Nieuws

'Ook al denk je dat als trainer van Ajax een klein beetje, spreek dat niet uit'

'Ook al denk je dat als trainer van Ajax een klein beetje, spreek dat niet uit'

13-10-2022 19:25

Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft geen beste beurt gemaakt bij de analisten van ESPN. De oefenmeester gaf aan dat de Amsterdammers één van de beste wedstrijden hebben gespeeld in Napoli, ondanks dat ze met 4-2 verloren.

“Ik hoorde Alfred Schreuder na de wedstrijd zeggend dat het één van de beste wedstrijden van Ajax was. Dat vind ik wel lastig”, begint Bruggink in de studio van ESPN. “Ook al denk je dat misschien een klein beetje, spreek dat dan niet uit.”

“Dat is voor de Ajax-supporters ook niet leuk om te horen”, haakt Kenneth Perez in. “Je speelt tegen een team dat 4-2 wint en gaat tikken als ze even aan moeten zetten. Dan snap ik dat je zegt dat je beter hebt gespeeld maar he he.”

Marciano Vink heeft wel een idee waarom de uitspraak werd gedaan. “De fouten waren gewoon wat minder groot in Napels. Vandaar dat ze misschien nu het gevoel hebben gehad dat ze er iets beter voor stonden”, concludeert de analist, die net als zijn collega’s niets snapt van de opmerking. “Ik snap niet dat je dat als Ajax-trainer in je mond durft te nemen.”  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!