Cultheld Gyan (43) nuanceert berichtgeving over ziekte: 'Ik ben niet stervende!'

Cultheld Gyan (43) nuanceert berichtgeving over ziekte: 'Ik ben niet stervende!'

01-12-2021 09:32 Laatste update: 11:05
Eredivisie 0 Reacties

Feyenoord-cultheld Christian Gyan kwam dinsdag in het nieuws doordat hij ongeneeslijk ziek is. De 43-jarige Ghanees laat een dag later van zich horen en probeert de buitenwacht enigszins gerust te stellen.

Gyan lijdt al een tijd aan kanker, is ongeneeslijk ziek en daarom wil Feyenoord een mooi afscheid voor hem organiseren, zo schreef het Algemeen Dagblad dinsdag. De oud-Feyenoorder reageerde een dag later op Facebook. 'Goedenavond vrienden. Er circuleert nieuws over mijn situatie zonder mijn toestemming', schrijft Gyan. 'Ik ben al een tijdje ziek zoals jullie weten, echter voel ik mij oké en ik ben NIET stervende!..', zegt de Ghanees.

'Dus alsjeblieft, er is geen reden voor paniek. Ik respecteer de artsen, maar zoals jullie allemaal weten: ik ben een man van vertrouwen. Daarom geloof ik dat de situatie beter zal worden. Wat vanuit mensenlijk perspectief onmogelijk is, is mogelijk bij God. Bid voor me dat ik zal herstellen', schrijft hij.

Gyan speelde tussen 1997 tot 2007 voor de Rotterdamse club en groeide uit tot een ware cultheld. Zijn hoogtepunt in Rotterdam was het winnen van de UEFA Cup in 2002. Later speelde Gyan nog voor Excelsior, Turku, RoPS (Finland) en Wrexham (Wales).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie