Nieuws

Ongeloof bij Hake: 'Schouders van Adekanye sterker dan die van Bassey'

Ongeloof bij Hake: 'Schouders van Adekanye sterker dan die van Bassey'

2 oktober - 07:17
3

Go Ahead Eagles stuntte zaterdagavond door een punt te pakken in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. Trainer René Hake spreekt over een topprestatie, maar voelt zich enigszins bestolen door een onterecht afgekeurd doelpunt.

Ajax kwam vlak voor rust op voorsprong. Wie anders dan Davy Klaassen tikte de bal binnen en zette de Amsterdammers op een 1-0 voorsprong. Hoewel Ajax genoeg kansen kreeg om de score te verdubbelen, was het Go Ahead dat de 1-1 scoorde. Echter beging doelpuntenmaker Bobby Adekanye een overtreding voor het doelpunt waardoor zijn treffer werd geannuleerd. "Ik heb het niet teruggezien, maar ik heb me laten influisteren dat de schouders van Bobby Adekanye sterker zijn dan die van Bassey", zei Hake bij ESPN. "Ik heb ook weleens gezien dat er niet voor gefloten wordt. Dit moet je gewoon door laten gaan." Haké vond dat zijn ploeg een terecht doelpunt werd ontnomen.

Doelman Jeffrey de Lange vond het eveneens een terecht doelpunt. "Volgens mij maakte Bobby nog een vrij aardige goal. We hadden het daar net nog over. Volgens mij was daar niet superveel aan de hand. Je weet niet hoe het loopt als die had geteld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie