Titelstrijd nog niet beslist: 'Feyenoord - Ajax wordt echt heel interessant'

Titelstrijd nog niet beslist: 'Feyenoord - Ajax wordt echt heel interessant'

Ron Jans verwacht een spannende titelstrijd in de Eredivisie. De FC Twente-trainer kijkt reikhalzend uit naar 19 december, als Feyenoord en Ajax voor het eerst dit seizoen tegenover elkaar staan.

Jans speelde zondagmiddag knap gelijk tegen Feyenoord (0-0), terwijl Ajax eerder dit seizoen ook niet wist te winnen in de Grolsch Veste (1-1). De trainer denkt dat beide ploegen een goede kans maken op de landstitel. "Ik ben heel benieuwd, want Feyenoord heeft al de hele competitie laten zien dat ze verschrikkelijk goed druk op de bal kunnen zetten. Daardoor blijft een tegenstander niet lang aan de bal, zelfs na een wedstrijd tegen Slavia Praag waar ze veel energie in hebben moeten stoppen", stelt de oefenmeester op de persconferentie na Twente - Feyenoord.

De 63-jarige trainer kan geen duidelijke favoriet aanwijzen. "Je zou zeggen: Ajax wordt kampioen en de rest daaronder zal vechten voor de plekken twee en drie. Maar ik wil het nog wel zien", erkent Jans. "Feyenoord-Ajax wordt echt heel interessant. Ik dacht ook dat we hier veel meer kansen zouden krijgen, maar het lukte bijna niet om gevaarlijk te worden. Dat heeft met de kracht van Feyenoord te maken", complimenteert hij de tegenstander. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie