Nieuws

'Bijlow is een uitstekende keeper, heb hem anderhalf jaar meegemaakt in Rotterdam'

'Bijlow is een uitstekende keeper, heb hem anderhalf jaar meegemaakt in Rotterdam'

24 september - 16:16
0

Dick Advocaat is nog altijd overtuigd van de kwaliteiten van Justin Bijlow en denkt dat de doelman in november wordt opgeroepen voor het WK in Qatar. De doelman van Feyenoord werd in de laatste twee duels voor de Nations League thuisgelaten door bondscoach Louis van Gaal. 

Advocaat werkte anderhalf jaar lang samen met Bijlow als hoofdtrainer van Feyenoord en maakte de doelman lange tijd van dichtbij mee. "Bijlow is een uitstekende keeper, die gaat zeker mee naar het WK. Hij verkeert in mindere vorm, maar ik heb hem anderhalf jaar meegemaakt bij Feyenoord: geweldig", stelt Van Gaal bij Veronica Offside.

Nederland treft zondag België en het is de vraag wie er op doel staat voor Oranje. Remko Pasveer mocht het donderdag laten zien tegen Polen en hield de nul, maar volgens Van Gaal konden bepaalde dingen nog verbeteren bij de doelman. De kans is groot dat één van de andere doelmannen, Jasper Cillessen, Mark Flekken of Andries Noppert, aan het werk wordt gezet tegen de Belgen. "Jasper Cillessen wordt de eerste keeper", voorspelt Advocaat voor het WK. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie