Nieuws

Oranje-captain Van Dijk geniet van treffers Gakpo en Bergwijn: Daar zat alles in

Oranje-captain Van Dijk geniet van treffers Gakpo en Bergwijn: "Daar zat alles in"

22 september - 23:03
0

Virgil van Dijk is blij met de 0-2 zege van Oranje op Polen. De aanvoerder is blij dat zijn ploeg de nul hield en heeft ook goed nieuws over de uitgevallen Teun Koopmeiners.

Voor het eerst sinds lange tijd hield Oranje weer eens de nul. "Ik denk dat we tegen België ook de nul moesten houden. Toen verzaakten we in de laatste tien minuten. Nu was het gewoon de zaak om heel gedisciplineerd te blijven en te zorgen dat je die wedstrijd over de streep trekt."

Van Dijk prijst ook de spelers die niet in de basis begonnen bij Oranje. "De invallers hebben vandaag een uitstekende rol gespeeld. Over het algemeen hebben we een goede pot gespeeld." De 0-1 van Cody Gakpo was er een om van te genieten, aldus de centrale verdediger. "Daar zat alles in. Dat is om te genieten. Het was gewoon een fijne avond voor ons. We speelden goed tegen een moeilijke tegenstander."

Tot slot heeft de Van Dijk goed nieuws over Koopmeiners, die na zes minuten per brancard het veld moest verlaten met een hoofdblessure. "Niet fijn natuurlijk. Ik heb gehoord dat het goed gaat met Teun. Helaas gebeuren dit soort dingen in het voetbal. Laten we hopen dat het goed blijft."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie