Nieuws

'Ongenoegen in spelersgroep Bayern München groeit door wisselbeleid Nagelsmann'

'Ongenoegen in spelersgroep Bayern München groeit door wisselbeleid Nagelsmann'

21-09-2022 22:41

De onvrede binnen de spelersgroep van Bayern München over het functioneren van Julian Nagelsmann lijkt toe te nemen. Volgens Der Kicker heerst er ontevredenheid dat de trainer van Der Rekordmeister vooral kijkt naar prestaties uit het verleden in plaats van huidige vorm.

Ryan Gravenberch gaf onlangs in gesprek met de NOS nog ruiterlijk toe op meer speelminuten bij Bayern te hebben gerekend. Kicker stelt dat de Nederlander al sinds de voorbereiding indruk maakt, maar nog altijd geen basisplaats heeft veroverd. Min of meer hetzelfde geldt voor toptalent Mathys Tel.

De zeventienjarige Fransman kwam in de afgelopen zomer voor liefst twintig miljoen over van Stade Rennes, maar moet het vooralsnog doen met korte invalbeurten. Tegen FC Augsburg mocht oudgediende Eric Maxim Choupo-Moting invallen, waar Kicker op basis van de prestaties van de afgelopen weken eerder Tel verwachtte.

'Nagelsmann geeft bij twijfel prioriteit aan leeftijd en hiërarchie boven prestaties bij het maken van de opstelling en het doorvoeren van wissels', concludeert de krant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!