Nieuws

Van Hooijdonk en Perez lovend: 'Kan alles wat een spits hoort te kunnen'

Van Hooijdonk en Perez lovend: 'Kan alles wat een spits hoort te kunnen'

15 september - 22:36 Laatste update: 15 september - 22:36
0

Santiago Gimenez heeft in de korte periode dat hij bij Feyenoord is, een sterke indruk achtergelaten bij Pierre van Hooijdonk en Kenneth Perez. Volgens de analisten moet de Argentijn de eerste spits worden van de Rotterdammers.

Feyenoord won donderdagavond met speels gemak met 6-0 van Sturm Graz en zowel Danilo als Giménez wist het net te vinden. "Dit is toch gewoon een goede spits, of niet? Van wat we nu hebben gezien, kan hij alles wat een spits hoort te kunnen", begint Perez bij ESPN over Giménez. Zijn collega Van Hooijdonk vond de kopgoal van de Argentijn indrukwekkend. "Zo puur qua koptechniek. Ik zie weinig spelers in de Eredivisie die echt heel goed kunnen koppen."

De twee analisten vinden allebei dat Giménez de meest complete spits is die Feyenoord momenteel heeft. "Danilo heeft soms het gevoel dat hij iets meer moet meevoetballen. Bij zijn doelpunt deed hij het wel fantastisch", vertelt Van Hooijdonk, die in Giménez dingen van zichzelf herkent. "Pierre was een heel goede spits. Als hij zijn eigen gedachtes terugziet bij een andere spits, dan klopt het wel", aldus Perez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie