Nieuws

Kuyt wil nog geen conclusies trekken na puntverlies: 'Ik heb vertrouwen in mezelf'

Kuyt wil nog geen conclusies trekken na puntverlies: 'Ik heb vertrouwen in mezelf'

13-09-2022 00:00 Laatste update: 12:14

Dirk Kuyt gelooft nog steeds dat het tij kan keren bij ADO Den Haag. De trainer van ADO blijft strijdbaar ondanks het puntverlies tegen Jong Utrecht.

Kuyt beleeft met ADO een dramatische seizoenstart. In zeven wedstrijden werden slechts vijf punten behaald waardoor ADO terug te vinden is op de zestiende plaats. Tegen Jong Utrecht pakte de ploeg van Kuyt op de valreep nog een punt. Na de wedstrijd gaf de oud-international voor de camera van ESPN aan niet op te geven. "Ik heb vertrouwen in mezelf. Ik geloof in het feit dat ik de spelers en de groep beter kan maken. Aan mij ligt het niet, maar als we het willen doen, moeten we het met z'n allen doen."

De voormalig aanvaller van Feyenoord en Liverpool wil tot het uiterste gaan om er voor te zorgen dat zijn ploeg weer resultaten gaat boeken. "Ik stop mijn ziel en zaligheid erin en ben bereid voor de club, de spelers en de staf te strijden en te werken. Ik denk dat we het kunnen. De handdoek zal ik niet gooien, dat heb ik nooit gedaan. Ik ben een strijder, dat zal ik altijd blijven." Komende week gaat Kuyt met zijn ploeg op bezoek bij koploper PEC Zwolle.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!