Nieuws

Onrust in Den Haag: ADO-supporters halen verhaal bij Kuyt na nieuwe teleurstelling

Onrust in Den Haag: ADO-supporters halen verhaal bij Kuyt na nieuwe teleurstelling

11-09-2022 13:26

De supporters van ADO Den Haag hebben zondagmiddag verhaal gehaald bij trainer Dirk Kuyt. De groep van ongeveer dertig fans is niet tevreden over de tegenvallende resultaten van de Hagenaren.

De Telegraaf meldt dat eerder dit weekend al een oproep werd gedaan op social media om te gaan rellen bij de training van ADO Den Haag, in de hoop dat Kuyt op die manier weggejaagd zou worden. De dreiging werd uiterst serieus genomen door de gemeente De Haag. Er waren meerdere politie-eenheden en extra stewards naar het Sportpark Prinses Irene in Rijswijk gestuurd.

Vrijdagavond speelde ADO 2-2 gelijk tegen Jong AZ. De Haagse Keuken Kampioen Divisie-club staat momenteel zeventiende en won pas eenmaal in de competitie. Vier keer verloor ADO en vrijdag speelde de ploeg van Kuyt dus gelijk tegen de jeugdexponenten van AZ. Vorig seizoen promoveerde de Hagenaren nog bijna naar de Eredivisie.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!