Transfernieuws

Transfermarkt nog open in Turkije: Galatasaray haalt volop grote namen binnen

Transfermarkt nog open in Turkije: Galatasaray haalt volop grote namen binnen

08-09-2022 13:51

De transfermarkt sloot een week geleden voor de Europese topcompetities, maar de Turkse Süper Lig heeft nog tot donderdagnacht de tijd spelers aan te trekken. Het resulteert in een drukke laatste dag voor Galatasaray, die de ene na de andere grote naam naar de club haalt. 

De Turkse club wil nog grote slagen slaan voordat de transfermarkt sluit en maakte donderdagnacht al de komst van Mauro Icardi en Juan Mata bekend. Daar blijft het niet bij voor de club: de verwachting is dat Milot Rashica (Norwich City en ex-Vitesse), Yusuf Demir (voormalig FC Barcelona) en Mathias Ross Jensen (Aalborg) onderweg naar Cim Bom Bom.

Galatasaray heeft al een zeer bewogen transferzomer achter de rug. Vanuit de Eredivisie verruilde Fredrik Midtsjø AZ voor de Turkse topclub. Buiten de grenzen vertrokken Dries Mertens (Napoli), Lucas Torreira (Arsenal), Sergio Oliveira (FC Porto) en Haris Seferovic (op huurbasis van Benfica). 

De Turkse club staat momenteel zevende in de Süper Lig en ziet een gat van drie punten met koploper Besiktas. Een vertekend beeld, gezien de nummers drie tot en met acht allemaal tien punten hebben in de Turkse competitie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!