Nieuws

Chelsea-fans klaar met Ziyech: 'Hadden hem terug naar Ajax moeten sturen'

Chelsea-fans klaar met Ziyech: 'Hadden hem terug naar Ajax moeten sturen'

07-09-2022 07:30

Chelsea verloor dinsdagavond in de Champions League met 1-0 bij Dinamo Zagreb. Hakim Ziyech moest na rust voor de doelpunten zorgen, maar maakte geen indruk bij de Londenaren. De fans van The Blues zijn er klaar mee.

Ajax hoopte Ziyech eind augustus over te nemen van Chelsea als vervanger voor de naar Manchester United vertrokken Antony. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit. "De transfer van Ziyech naar Ajax is geklapt omdat Chelsea een transfersom van 35 miljoen euro wilde ontvangen", aldus Fabrizio Romano in Caught Offside. "Ajax wilde een huurdeal met een optie tot koop, ook omdat Hakim de mogelijkheid opende om terug te keren naar de Eredivisie. Maar Chelsea wilde alleen een definitieve transfer." 

De Chelsea-supporters beginnen steeds meer te begrijpen waarom de Amsterdammers dat bedrag niet voor de Marokkaans international wilde neertellen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!