Transfernieuws

'Gakpo wel degelijk aangeboden bij Ajax': Schreuder had geen trek in transfer

'Gakpo wel degelijk aangeboden bij Ajax': Schreuder had geen trek in transfer

05-09-2022 10:07
1

De Telegraaf weet het zeker: Cody Gakpo is wel degelijk aangeboden bij Ajax op Deadline Day. Trainer Alfred Schreuder van de Amsterdammers laat echter weten dat de buitenspeler nooit een optie is geweest voor de regerend landskampioen.

Volgens de coach zijn de Amsterdammers al voorzien op de linksbuitenpositie. Met Dusan Tadic en Steven Bergwijn hebben wij heel goede spelers", meldt Schreuder aan De Telegraaf. Na afloop van de 2-1 nederlaag tegen Twente liet Gakpo nog van zich horen over de vermeende interesse van de concurrent. "Ik denk dat iedereen die mij kent weet dat ik niet voor Ajax zal spelen en dat ik uit Eindhoven kom. Dat weet mijn zaakwaarnemer ook, dus ik weet niet waar het vandaan komt."

Desondanks stelt de ochtendkrant de app-verkeer te hebben ingezien waaruit blijkt dat technisch manager en Gakpo's zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. contact hebben gehad over de transfer. 'Dat wordt meerdere keren bevestigd', klinkt het. Leeds United was uiteindelijk concreet, maar de Oranje-international besloot om bij PSV te blijven. Fabrizio Romano meldde zondag dat The Whites komende winter een nieuwe poging gaan wagen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!