Hoogma reageert op FC Twente-berichten: 'Eén plus één niet altijd twee'

Hoogma reageert op FC Twente-berichten: 'Eén plus één niet altijd twee'

23 november - 12:55
Eredivisie 0 Reacties

Directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma maakte dinsdag zijn vertrek bij de KNVB bekend en zou binnenkort bij FC Twente op kunnen duiken. De Tukkers zijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur, na het vertrek van Jan-Willem Brüggenwirth.

Sportmarketeer Chris Woerts meldde maandagavond – voordat het vertrek van Hoogma bij de KNVB officieel werd gemaakt – bij Veronica Inside al dat Hoogma een kandidaat is voor de vacature in de Grolsch Veste. De oud-verdediger zelf beaamt dat de timing hoogst opmerkelijk is, maar benadrukt dat hij zijn beslissing al had genomen in oktober. "Eén plus één is in het voetbal niet altijd twee", laat hij weten in gesprek met TC/Tubantia.

Hoogma, tussen 1992 en 1998 zelf speler van FC Twente, lijkt echter wel degelijk open te staan voor een rentree in Enschede, hoewel er nog geen contact tussen beide partijen is geweest. "Met de mensen van FC Twente zou ik zeker een kop koffie gaan drinken, dat hoeft geen geheim te zijn."

Als beide partijen elkaar inderdaad vinden, dan kan Hoogma overigens pas na dit seizoen de overstap maken. Volgens Voetbal International is FC Twente nog op zoek naar een tussenpaus voor de tussenliggende periode: de naam van Paul van der Kraan – die afgelopen zomer nog plaats maakte voor Brüggenwirth – wordt genoemd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie