Vink kritisch op Götze: 'Ik mis echt rendement rondom de zestien'

Vink kritisch op Götze: 'Ik mis echt rendement rondom de zestien'

21 november - 11:34
Eredivisie 0 Reacties

Marciano Vink verwacht meer van Mario Götze. De analist stelt dat de middenvelder van PSV te weinig rendement heeft en dat hij met zijn kwaliteit en ervaring meer moet brengen bij de Eindhovenaren.

"Götze is bewierookt aan deze tafel, maar ik vind dat hij nog steeds te weinig brengt", steekt Vink van wal bij De Eretribune op ESPN. "PSV speelde een hele goede eerste helft, maar ik zie hem gewoon veel te weinig voor de status die hij heeft. Dat moet vele malen hoger. Hij moet die steekballen geven op Bruma en misschien op Ritsu Doan. Hij voetbalt mee en één keer probeert hij mee te sprinten met Bruma, maar die was te snel", is hij kritisch op de Duitse spelmaker.

Vink vindt dat Götze te weinig een bepalende kracht is bij PSV. "Misschien komt het door zijn blessures, maar ik mis gewoon rendement", erkent de analist. "Dan heb ik het niet over goals, maar echt over rendement rond de zestien. PSV heeft hem juist in deze fase heel erg nodig. Er komen straks echt lastige wedstrijden en dan moet hij er gewoon staan. Dat doet hij op dit moment niet", besluit de oud-PSV'er.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie