Nieuws

'Bayen München wil 'Coutinho-deal' sluiten met Barça over De Jong, BILD ontkent'

'Bayen München wil 'Coutinho-deal' sluiten met Barça over De Jong, BILD ontkent'

23-08-2022 11:12
1

De naam van Frenkie de Jong wordt momenteel weer veel aan die van Bayern München gelinkt. Der Rekordmeister zou wel oren hebben naar de diensten van de Barcelona-middenvelder, maar in hoeverre dit zal gaan gebeuren is de vraag.

Volgens Mundo Deportivo en Barça-watcher Gerard Romeu van RAC 1 ziet Bayern een Philippe Coutinho-scenario voor zich. De Duitse landskampioen zou De Jong graag willen huren met een optie tot koop, net zoals dat drie jaar geleden werd gedaan bij met de Braziliaan.

De Spaanse geruchten worden tegengesproken door BILD. Volgens journalist Chrisitan Falk, die korte lijntjes heeft bij Bayern, zijn de geruchten simpelweg ‘niet waar’. Dat zou betekenen dat er naast Matthijs de Ligt en Ryan Gravenberch niet nog een Nederlander naar de Allianz Arena komt.

Of De Jong deze transferwindow nog gaat vetrekken bij Barcelona, is de vraag. Manchester United was tot nu toe de enige club die een akkoord wist te bereiken met de Catalanen over een transfersom van 85 miljoen euro. Chelsea, de andere Engelse grootmacht die in de race was voor de middenvelder, lijkt op dit moment te zijn afgehaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!