Reactie

Hoever speelt hele wedstrijd tegen Dordrecht: 'Ik heb geen teleurstelling gezien'

Hoever speelt hele wedstrijd tegen Dordrecht: 'Ik heb geen teleurstelling gezien'

16-08-2022 08:48

Ki-Jana Hoever speelde maandagavond negentig minuten mee bij Jong PSV tegen FC Dordrecht. De Wolverhampton Wanderers-huurling werd voorafgaand aan de Champions League-clash met Rangers FC van het eerste van PSV teruggezet naar het beloftenelftal.

Doordat de club niet te spreken is over de ontwikkeling van Hoever, moest hij bij Jong PSV opdraven. "Ik ben niet elke dag bij de training van het eerste, dus daar kan ik niet over oordelen", probeert Adil Ramzi de jongeling uit de wind te houden bij ESPN. "Ki-Jana heeft negentig minuten gespeeld en deed het keurig. We hebben het scenario voor de wedstrijd doorgenomen en hij straalde echt uit te willen spelen."

Of er sprake was van teleurstelling bij de Premier League-huurling? "Teleurgesteld? Dat heb ik niet gezien. Hij heeft zijn taak uitgevoerd en was gefocust. Ik hoop dat het hem energie en een goed gevoel geeft richting een terugkeer bij het eerste. De rest laat ik aan trainer Ruud." Het eerste van PSV speelt dinsdagavond de heenwedstrijd tegen Rangers FC om 21.00 uur. Inzet is een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!