Transfernieuws

'PSG-directeur zinspeelt op hereniging met oude bekende van AC Milan'

'PSG-directeur zinspeelt op hereniging met oude bekende van AC Milan'

12-08-2022 15:28

Hoewel Paris Saint-Germain met Lionel Messi, Neymar en Kyliann Mbappé een aanval heeft waar je u tegen zegt, is het nog altijd op zoek naar nog meer kwaliteit in de voorhoede. Volgens RMC zingt de naam van Rafael Leao rond binnen de muren van het Parc des Princes.

Eerder deze week werd bekend dat ook Marcus Rashford op de radar staat van PSG, maar Leao kan ook nog altijd op Franse interesse rekenen. Het Franse medium weet dat directeur Luis Campos erg gecharmeerd is van de Portugees, die al eerder met hem samenwerkte in zijn tijd bij Lille OSC.

Het prijkaartje van Leao is niet mis. De 23-jarige aanvaller is niet mis: zijn waarde wordt geschat op zeventig miljoen euro. PSG zou een flinke smak geld overhebben voor Leao, inclusief een speler uit de selectie. Adbou Diallo zou de omgekeerde weg kunnen gaan bewandelen.

Leao geldt als een van de grootste aanvallende talenten in de huidige voetbalwereld. De Portugees werd afgelopen seizoen kampioen met AC Milan. In 34 competitiewedstrijden wist hij elf keer het net te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!