Nieuws

Kostic op weg naar Juventus: ex-Groninger niet bij selectie voor Supercup

Kostic op weg naar Juventus: ex-Groninger niet bij selectie voor Supercup

09-08-2022 13:06

Filip Kostic staat voor een transfer naar Juventus. Eintracht Frankfurt laat via de officiële kanalen weten dat de ex-speler van FC Groningen niet bij de selectie zit voor het duel met Real Madrid om de Supercup wegens een aanstaande transfer.

Juventus, Frankfurt en Kostic zijn zo goed als rond, enkel de medische keuring kan een overstap van de Serviër naar Turijn nog in de weg staan. Naar verluidt betaalt De Oude Dame een transfersom van achttien miljoen euro exclusief bonussen. Daarmee komt er een einde aan een periode van vier seizoenen bij Frankfurt.

"Filip gedroeg zich vorig seizoen voorbeeldig en speelde een grote rol bij het winnen van de UEFA Europa League", zegt Eintracht-directeur Markus Krösche op de clubsite. "We hebben altijd gezegd dat we hem niet in de weg zouden zitten als we een aanbod zouden doen dat goed was voor alle partijen en dat bereid waren om te praten."

"We zijn momenteel in vergevorderde gesprekken met een andere club en er komt een oplossing. We hebben een brede selectie en hebben veel vertrouwen in de jongens, die allemaal hun kans verdienen en enthousiast zijn over de uitdagingen die voor ons liggen. We hebben besloten om - ook op verzoek van de eventuele nieuwe club - de wedstrijd tegen Real Madrid zonder Filip te spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!